Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for i går, det var skønt at se en masse interesserede personer til vores infomøde omkring landslejren 2022 :-D

Hvis du var forhindret i at deltage eller er kommet på et spørgsmål efterfølgende, så kan du stille dem til Carsten på tlf. 26163706


  
Skrevet af
  
Skrevet af
  
Skrevet afEfter længere tids venten sker der endelig noget igen! :D

Tømreren er kommet i gang med at samle huset, vi glæder os til at følge udviklingen i den kommende uge, og se det færdige hus.


  
Skrevet afTirsdag d. 23. november vil der være et informationsmøde for børn og forældre til Pilte og opefter (3. klasse og op) omkring den kommende landslejr.

Her vil du få lidt af vide om hvad der skal ske på lejren, og hvordan vi skal bo. Derudover får du selvfølgelig også mulighed for at stille eventuelle spørgsmål.

Det hele foregår i Samlingssalen på Tjæreborg Skole, med start kl. 19


  
Skrevet afTumlingene har i dag haft besøg af en Jæger, da de lige nu arbejder med temaerne "Jagt" og "Hvor maden kommer fra". Så de har i dag fået en spændene fortælling omkring jagt med hunde, og deres evne til at snuse sig frem 🐕‍🦺

De har set lidt på et par gråænder og fasaner, og efterfølgende været i gang med at tilberede mad.


  
Skrevet af
  
Skrevet afSeniorvæbnerne havde halloween møde i mandags, hvor vi blandt andet lavede roelygter, her er et lille udsnit af de forskellige roerlygter der blev fremstillet.
Mange tak til Esben fra Rudholm økologi for roerne.


  
Skrevet afVæbnertur.
Morgenhygge med mad over bål og nye morgenrutiner.
Og vi er klar til hjemturen.


  
Skrevet afVæbnertur. Så er vi ved Kammerslusen og det er snack tid. Og så er der ikke langt igen til Vester Vedsted hvor vi skal sove i shelter.


  
Skrevet af

Posten
Her kan du læse det nyeste nummer af Posten , 2 2016
Et tilfældigt billede


Lidt nyheder fra FDF.dk