Vind i håret, gir altid gode oplevelser for
1 Tumlinge.


  
Skrevet af

Billeder fra FDF Tjæreborgs opslag2. Tumlinge...Bålpakker i Friheden er ren hygge😊


  
Skrevet af

Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDFNår vi i 2021 igen skal på landslejr, bliver det med et kendt ansigt fra Tjæreborg, som er med til at planlægge det hele for os.

Alexander Estrup er i dag blevet offentliggjort som medlem af Landslejr udvalget, der skal sikre, at vi alle sammen får en rigtig god lejr i sommeren 2021 :-)


  
Skrevet afVæbnerne tjekker om det slettebord de lige har bygget kan bruges.


  
Skrevet afHar du sat et kæmpe kryds i kalenderen fra den 27. juli til den 3. august så du er sikker på at kunne komme med på sommerlejr med kredsen?

Der er mere info på vej :)


  
Skrevet afStøt FDF Tjæreborg det koster kun 25 kr.

I år har vi i FDF Tjæreborg fået lov at forsøge at sælge Lions kuponhæfter i Tjæreborg og omegn. Salget kommer kredsen til gavn økonomisk og giver dermed mulighed for at skabe gode oplevelser og aktiviteter for medlemmerne.

Hæftet koster 25 kr. og salget kommer til at foregår på den måde at i bestiller hæftet her på Facebook ved at svare på denne tråd eller sender en privat besked til os med antal hæfter og hvor de skal afleveres. Vi kommer forbi med det bestilte antal, i kan så betale kontant eller via MobilePay (nummer 35108 – husk at skriv hvem der betaler). På den måde kan det ikke være lettere for jer at købe et eller flere hæfter og jeres køb bliver leveret direkte til døren.
Vi har 200 hæfter så skynd jer at få bestilt 

Om hæftet: Udover at hæftet giver mulighed for rabatter til forskellige butikker å er der også mulighed for at vinde kontante præmier.


  
Skrevet af

Billeder fra FDF Tjæreborgs opslagLidt glemte sager fra kredsweekenden


  
Skrevet afTak for en god weekend! Tak til deltagerne for at lege med, tak til forældre for kørsel, tak til forældre for hjælp med rengøring, tak til tanterne og ikke mindst tak til lederne for at bruge endnu en weekend på FDF.

Det har været sjovt, hyggeligt og udfordrende, det desværre var vejret ikke helt med os, men alle tog det pænt og var friske på aktiviteterne :-)

Nu vil vi slappe af inden en ny uge starter :-)


  
Skrevet af

Posten
Her kan du læse det nyeste nummer af Posten , 2 2016
Et tilfældigt billede


Lidt nyheder fra FDF.dk